Nyheter

Ett projekt som började med en tävling i marktilldelning

17 sep 2018

Guldläge med unikt nyproduktionsprojekt på Ellös med inflyttning sommaren 2019. Brf Tuvesvik 1 kommer upprättas i åtta mindre bostadsenheter i trä med vidsträckt utsikt över klippor, öar och hav. Som bostadsägare kommer du ges möjligheten att ha både sjöbod och båtplats vid den nybyggda marinan.

Låter detta intressant? 

Välkommen på visning 23/9 

https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/orust/ellos/ellos/lavon/brf-tuvesvik/203840

BJC Group AB med flera står bakom projekteringen och White Arkitekter står bakom arkitekturen. 

Nyproduktion mitt i Skärhamn

24 aug 2018

På Kajen i Skärhamn bygger man nya hem alldeles vid vattnet med den bästa utsikten över Skärhamn och Skagerrak. Här väntar det goda livet, med båten och den sköna hamnpromenaden utanför dörren. 

Vår roll i detta projekt är att hjälpa föreningen i varje steg från start till mål. Just nu har vi upprättat en kostnadskalkyl som är första steget för spekulanter att teckna bindande avtal för bostadsrätten. Nu har du möjligheten att delta i säljstarten som kommer gå av stapeln 1 september. 

För mer info besök http://www.gofab.se/nyproduktion/kajen-skarhamn

Ännu en ombildning i Linnéstaden

6 jul 2018

I förra veckan genomförde vi ännu en lyckad ombildning. Boende på Nordhemsgatan 41 har tagit vår hjälp med förvärv av fastigheten innehållande 20 lägenheter. Vi önskar stort grattis och lycka till i Bostadsrättsföreningen Svarte Oliven!

Är du och dina grannar nyfikna på hur vi kan hjälpa er att göra en ombildning? Tveka inte att kontakta oss för att få svar på era frågor. 

Vi vill även passa på att önska er en skön sommar!

Ombildning i centrala Göteborg

8 mar 2018

I förra veckan förvärvade BRF Villa Nordhem fastigheten belägen på Nordhemsgatan 19 i Göteborg, med totalt 18 lägenheter. Ombildningsprocessen startade i höstas och vi på Bra Boende Centralt har hjälpt föreningen med bland annat informationsmöten, underhållsplan, värdering, ekonomisk plan, Boverkets granskande, föreningsstämma och finansiering. Stort lycka till och tack för förtroendet!

Nytt år och nya spännande projekt

16 feb 2018

Vi inleder februari månad med att segla årets första ombildning i hamn. Denna gång var fastigheten belägen i Kålltorp innehållande 14 st lägenheter.

Stort grattis och lycka till med ert nya boende i BRF Björcksgatan 36

Går du och dina grannar i tankar om att genomföra en ombildning och få möjlighet att köpa din lägenhet? Kontakta oss gärna! 

Härligt utsikt från Brf Jarlaplatsen

12 jan 2018

Ett av våra pågående uppdrag är att vi agerar Brf-ekonomer för tre olika projekt för Skanska. Bostadsrättsföreningen Jarlaplatsen i Johanneberg är en utav dem. Igår hade man stomvisning på sista huset där inflyttning kommer att ske efter sommaren.

Vi var såklart på plats och fick se utsikten från lägenheterna!

Avslut på ett lyckat år

22 dec 2017

Idag genomförde vi årets 15 och sista tillträde! Medlemmarna i BRF Repet innehållande 16 lägenheter är nu lyckliga ägare till sina nya bostadsrätter. Newsec agerade ombud åt säljaren som i denna fastighetsaffär var GLG Fastigheter. Stort grattis och lycka till

Vi vill även passa på att önska er alla en God Jul & Gott Nytt år!

Ännu en ombildning i hamn!

15 dec 2017

I veckan förvärvade BRF Gula Sjömannen fastigheten belägen på adress Sjömansgatan 6A-C och Övre Matrosgatan innehållande 15 stycken lägenheter. Newsec agerade ombud åt säljaren som i denna fastighetsaffär var GLG Fastigheter.

Vi önskar stort lycka till och tackar för förtroendet!

Grattis nya bostadsrättsföreningen Ullmansgatan 5!

12 dec 2017

Lycka till och stort grattis till samtliga i BRF Ullmansgatan 5 som nyligen hade tillträde till sin fastighet. Vid årsskiftet kommer man att påbörja nybyggnation av vindslägenheter. Är du intresserad? Läs mer på Tapajos hemsida. 

http://tapajos.se/2017/12/04/hisingen-3/

En lyckad ombildning i Kålltorp, Göteborg

5 dec 2017

Igår genomförde vi ännu en lyckad ombildning. Boende på Munkebäcksgatan 4 A-B/Björcksgatan 32 A-B har tagit vår hjälp i bildandet av bostadsrättsförening och förvärv av fastigheten innehållande 25 lägenheter. Vi önskar stort grattis och lycka till i Brf Björkmunken!